Charouz Racing System, eli Lotus-talli

Tämä talli pyörittää toimintaa sekä arvostetussa F2 -sarjassa että F3 -sarjassa. F3 -sarjan lupaaviin kuljettajavalintoihin kuuluu kolme todella lupaavaa ja menestyvää huippukuljettajaa. Kuljettajat ovat Niko Kari, Igor Fraga ja David Schumacher. Niko Kari on kerännyt kuljettajakokemusta myös F2 -sarjassa. Autourheilun legendaariset nimet tuntevat Charouz Racing System -tallin myös nimellä Lotus. Charouz Racing System yhdisti voimansa myös Sauber F1 -joukkueen kanssa luodakseen uuden mahdollisuuden nuorille menestyville kuljettajjille. Syntyi Sauber Junior tiimi.

Charouz Racing System -talli on kilpaillut muun muassa Le Mans 24 tunnin ajossa sekä Formula Renault 3.5 sarjassa ja World Series Formula V8 3.5 -sarjassa vuoteen 2017 asti. Vuonna 2017 talli siirtyi Formula 2 -sarjaan, ajakseen suosituissa mestaruuskilpailuissa ja valmentaakseen osaltaan nuoria huippukuljettajia F1 -luokkaan. Autourheilussa tapahtuu, eli monia kuljettajia samasta suvusta saattaa olla kisoissa mukana, usein kuitenkin he ajavat eri luokissa. Otetaan esimerkiksi Schumacherin veljekset.

Kaksi Schumacheria

Nämä Schumacherit ajavat kilpaa, mutta eri luokissa. Jokainen formulafani muistaa lahjakkaat veljekset Ralf ja Michael Schumacherin. Michael Schumacherin nimi komeilee seitsenkertaisena F1 -maailmanmestarina. Ralfin poika David ajaa nykyään Charouz Racing System -tallissa suomalaisen Niko Karin tallikaverina, kun taas Michaelin poika Mick ajaa suosittua F2-sarjaa kuuluisassa Prema Powerteamin tallissa. Tulevaisuudessa tulemme varmaan näkemään serkukset F1 -luokassa, kuten heidän molempien isätkin.

David on ajanut aikaisemmin muun muassa Formula3 Regional -luokan EM -sarjaa. Davidilla on paljon tukijoita sekä isänsä Ralf Schumacher että monia muita entisiä formulakuljettajia. Ennen siirtymistään nykyiseen Lotus -talliin Davidin yksi innokas tukija oli entinen F1 -kuljettaja Adrian Campos.

David Schumacher ajaa kilpaa ilman lähisuvun luomia menestyksen paineita. David haluaa menestyä, mutta tehdä sen omalla tavallaan ja omilla ajotaidoillaan. Isä Ralfin neuvoista ja Charouz Racing System -tallin henkilökunnan neuvoista on todellista hyötyä, mutta menestys on Davidin käsissä.

Formula -kaudet ovat erilaisia, mutta tulevat kuljettajalupaukset tietävät, että uraan tulee mahtuu niin menestyksellisiä kuin myös ei menestystä -tuovia kausia. Charouz Racing System -talli haluaa panostaa täysillä kaikkiin kuljettajiinsa.